Kako danas izgleda glumac iz kultnog francuskog filma 'Taxi'

Radiosarajevo.ba
Prošlo je čak osamnaest godina od prvog prikazivanja jednog od najpopularnijih francuskih filmova u posljednjih nekoliko decenija.

Glumac Sami Naceri (55), koji je tumačio ulogu vanserijskog poznavatelja automobila i taksistu Daniela Moralesa, danas je potpuno drugačiji.

Te 1998. godine u naša kina stigla je akciona komedija Luca Bessona - Taxi koja je za kratko vrijeme postala veoma popularna među mlađom populacijom.

U video klubovima postojala je lista čekanja za kasetu, a film svoju popularnost umnogome duguje Naceriju koji je igrao Daniela.

Njemu je to bila uloga karijere, a igrao je Daniela i u preostala tri nastavka. Kada se prvi film pojavio na bioskopskim platnima imao je 37 godina. Sada, 18 godina kasnije, odaju ga svijetle oči i ožiljak ispod lijevog oka, piše Noizz.rs.

Ipak, sijeda kosa danas je postala njegov prepoznatljivi znak.

U privatnom životu za njega nije bilo mirovanja, pa je nekoliko puta optužen za huliganizam i suočavao se sa krivičnim postupcima.

Postoje spekulacije o najnovijem nastavku filma Taxi, ali zvaničnih informacija i dalje nema.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak