Jennifer Lopez se nije zaustavila na papirima za razvod: Hoće da promijeni ime, evo kako će se zvati

0
Radiosarajevo.ba

Uz papire za rastavu braka, Jennifer Lopez je podnijela i zahtjev za promjenom prezimena. Iako je svi već desetljećima znamo kao 'Jennifer Lopez', ona se godinama već tako ne zove.

Jennifer Lopez prije nekoliko je dana predala papire za svoju četvrtu rastavu. Iako se mislilo da je konačno pronašla svoju mirnu luku, čini se da Ben Affleck ipak nije taj... Dvije godine braka bile su dovoljne da se poznati par uvjeri da ipak nisu jedno za drugo, a muzičarka je svemu odlučila stati na kraj uz pomoć suda.

Popularna je muzičarka kao datum predaje papira za razvod odabrala baš datum druge godišnjice braka, a uz zahtjev je dodala i zahtjev za promjenom prezimena

Željezničar poveo na Tušnju protiv Slobode: Al-Jaber obradovao Manijake

Iako je u javnosti muzičarka poznata kao Jennifer Lopez, mnogi ne znaju da je njeno pravo ime već dvije godine drugačije. Udajom za Afflecka, muzičarka je uzela i njegovo prezime pa je njezino zakonsko ime dosad bilo Jennifer Lynn Affleck.

Odlukom o rastavi braka, glazbenica je odlučila vratiti i djevojačko prezime pa je podnijela zahtjev da se ponovno zove 'Jennifer Lynn Lopez'.

Osim promjene imena, zatražila je od države da njoj i Benu uskrati mogućnost naplate bračne potpore. Par nije imao predbračni ugovor, što znači da se novac koji je par zaradio od vjenčanja u Las Vegasu u julu 2022. godine smatra zajedničkim vlasništvom, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak