Jennifer Lopez izvela "mini striptiz" pred bivšom suprugom svog zaručnika

Radiosarajevo.ba

Nije tajna da su za Jennifer Lopez godine samo broj.

Latino diva ima 50 godina, no na izgledu bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice i žene. Pjevačica je redoviti gost teretane, posebno otkako je započela vezu sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, umirovljenim igračem bejzbola s kojim je još više počela paziti na pravilnu prehranu i treninge.

Iako voli pokazivati svoje isklesano tijelo u svakoj prilici, niko nije očekivao da će Jennifer to učiniti na proslavi 12. rođendana Alexove kćeri Elle i to dok je njena majka u blizini.

Naime, Jennifer je očito u jednom trenutku postalo jako vruće, pa je odlučila skinuti bijelu vestu i ostati samo u čipkastom bež grudnjaku. Zatim ga je još malo i popravljala te pritom napravila spektakl za okupljene goste.

Foto: Daily Mail: Neugodno...

Među njima je bila Alexova bivša supruga Cynthia Scurtis s kojom se vjenčao 2002. godine nakon što su se upoznali u jednoj teretani u Miamiju. Par zajedno ima dvije kćeri, a starija Natasha rođena je 2004. godine. Iste godine kada je rođena Ella, 2008., Cynthia je podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela Alexove brojne preljube te emocionalnu nedostupnost za nju i djecu, piše RTL.

Jedna od njegovih tadašnjih ljubavnica navodno je bila i pjevačica Madonna, no ona je to javno negirala. Ipak, Alex je do fatalne Jennifer bio na glasu kao veliki zavodnik, a na njega su pale i Cameron Diaz, Kate Hudson, Rita Ora i brojne druge slavne dame.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak