Zamamna J Lo pozirala skoro gola i napisala: Brinem o sebi i to se vidi

Radiosarajevo.ba
Zamamna J Lo pozirala skoro gola i napisala: Brinem o sebi i to se vidi
Foto: InStyle / J Lo

Jennifer Lopez još jednom je pozirala gola, ogrnuta samo zelenim Valentino couture plaštom koji joj pokriva prsa i stranu, te je i ovaj put svijetu pokazala kako u 49. godini izgleda apsolutno besprijekorno.

Kako je izjavila za InStyle magazin, za koji se fotografirala, sve ovo traži jako puno posla: "Brinem o sebi i to se i vidi", rekla je zamamna pjevačica.

J Lo - undefined

Foto: InStyle: J Lo

Društvene mreže usijale su se od komentara kako J Lo ne stari, već izgleda sve mlađe, kako godine prolaze, a ona je otkrila i kako čuva svoju liniju - ne pije kafu i alkohol i jako puno spava. Kazala je kako je u krevetu već u 22 sata. Dodala je i kako svakog dana diže tegove, ali je priznala da ipak ima česte bolove u leđima.

J Lo je progovorila i o tome kako su obline u njenoj familiji bile nešto što se slavilo: "To je bio dio kulture. Govorilo se, Jennifer ima veliku stražnjicu i to je sjajno."

Komentirala je i period života koji je provela s glumcem Benom Affleckom, s kojim je bila u vezi od 2002. do 2004: "Bilo je to strašno, potpuno ludilo. Sad ipak uspijem u javnosti pokazati stvarni dio sebe. Tada se vjerovalo u sve što bi objavili tabloidi, a najčešće su objavljivali čiste laži."

U tom je kontekstu prokomentirala i da je njeno učešće u showu American Idol uspijelo pokazati ljudima ko je ona: "Sve se dešavalo uživo, snimci nisu bili editovani, Konačno su ljudi mogli vidjeti ko sam ja, da sam osoba sa emocijama, neko ko ima srce. Prvi put sam govorila u svoje ime i to je promijenilo sve."

 
 
 
View this post on Instagram

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije