Isplivao snimak kako Kate Middleton jednom riječju princu Williamu "utjeruje strah u kosti"

1
Radiosarajevo.ba

Kate Middleton je već godinama unazad jedan od najistaknutijih članova britanske kraljevske porodice, a kako stvari stoje - uskoro bi mogla da postane i najpopularniji, ako to već nije. Ona i princ William, zajedno sa svoje troje djece, osvojili su simpatije javnosti koja ih redovno idealizuje i teško da išta može da naruši njihov imidž.

Uprkos tome što su veoma popularni, s vremena na vreme procure različite spekulacije, a ona koja se najglasnije čuje u posljednje vrijeme jeste da je Kate, princeza od Walesa, "strah i trepet" u Bakingemskoj palati.

Nedavno je u novoj knjizi "Courtiers: Intrigue, Ambition, and the Power Players Behind the House of Windsor" objavljeno da je lijepa Britanka navodno daleko čvršća i čeličnija nego što to javnost misli.

Tužilaštvo TK zvanično potvrdilo: U stanu u Tuzli pronađena tijela žene i dvoje djece

"Ne dobija onoliko zasluga koliko bi trebalo, jer je toliko suptilna u svom stavu. Ona igra igru na duge staze. Uvijek je imala cilj i mantru: 'Ovo je moj život i moj historijski put i ja ću jednog dana biti kraljica'", rekao je izvor čiji su navodi objavljeni u knjizi.

Također se sve glasnije ističe da je Kate ta koja se najviše pita u braku, a iako je uvijek krasi osmijeh, dobro raspoloženje i urođena elegancija, ona i te kako umije da pokaže čvrstu ruku kada to zatreba. Fanovi su našli i dokaze za ova nagađanja, uhvativši nekoliko trenutaka u kome ona ledenim tonom, premda bez ikakve drame, opominje svog supruga Williama, prenose srbijanski mediji.

@katemiddleton.fp

She just has to tell him "William" 🫡😂 #william #prince #princewilliam #princewilliamandkate #princeofwales #dukeofcambridge #princewilliamedit #katemiddleton #princess #catherine #princessofwales #duchessofcambridge #princesscatherine #royalfamily #monarchy

♬ sonido original - Princess Catherine

Kompilacija trenutaka u kome je princ bespogovorno sluša i bez okolišanja se odaziva na njeno jednostavno "Williame" postala je viralna na društvenim mrežama. Kate malim, ali djelotvornim porukama dokazuje da i te kako ima kontrolu nad budućim kraljem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak