Godine joj ne mogu ništa: Bivša Mis Jugoslavije ne prestaje oduševljavati svojim izgledom

0
Radiosarajevo.ba
Godine joj ne mogu ništa: Bivša Mis Jugoslavije ne prestaje oduševljavati svojim izgledom

Nekadašnja Mis Jugoslavije Ana Sasso (60) važila za jednu od najljepših žena na našim prostorima, a ovu laskavu titulu osvojila je na takmičenju davne 1982. godine.

Anu publika najviše pamti iz kultne reklame u kojoj u mokroj, prilepljenoj majici izranja iz mora, u istoj istakavši svoje bujne grudi, a i danas više od tri decenije kasnije ova manekenka izgleda savršeno.

Lijepa Splićanka rado sa pratiocima na društvenim mrežama dieli svoje fotografije, a ponekad se tu nađe i ona u kojoj pozira u kupaćem kostimu, na kojima se jasno vidi koliko je ova dama i dalje zgodna.

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Povrijeđen pješak

No, nedavno je oduševila pratioce fotografijom na na kojoj pozira u uskim, tijesnim farmerkama koje ocrtavaju njene vitke, izvajane, duge noge.

Ko bi rekao da ova dama ima već 60 godina!

"S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom", rekla je Saso pre nekoliko godina za "Gloriju".

"Radom na sebi, ja sam sebe dovela u situaciju da sam potpuno mirna sama sobom, nosim ljubav i svjetlost, evo, verujte, u sebi nosim ljubav i svjetlost i to je to'', rekla je gospođica Sasso prošle godine potvrdiviši da uživa u sebi, piše magazin Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak