Sin kultne zvijezde 'mora tragati za hranom': Njegova mama ima 850 miliona

0
Radiosarajevo.ba
Sin kultne zvijezde 'mora tragati za hranom': Njegova mama ima 850 miliona
Foto: X.com / David Banda i Madonna

Madonnin sin David Banda, "prisiljen je tragati za hranom" otkako se odselio iz majčina doma. Bandu, 18-godišnjeg glazbenika, kraljica popa usvojila je s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem 2006. godine. Banda je iz Malavija, a u trenutku posvajanja imao je godinu dana.

Danas pokušava ići majčinim stopama. Nastupao je s njom i na njenoj turneji "Celebration", koja je bila iznimno uspješna, usprkos brojnim problemima. Iako su i druga braća i sestre dali svoj doprinos turneji, David je bio uz majku non-stop.

Također, često je prati na društvenim događanjima i uvijek imaju samo lijepe riječi jedno za drugo.

Nova atrakcija na Baščaršiji: Da li ste vidjeli "Sarajevski dijamant"?

Nova atrakcija na Baščaršiji: Da li ste vidjeli "Sarajevski dijamant"?

David Banda nedavno je počeo živjeti sa svojom djevojkom, tri godine starijom Marijom Atuestom, za koju američki mediji pišu da je "perspektivan model".

Da nema dovoljno novca za hranu, otkrio je na društvenim mrežama. A (nije to on rekao, nego njegovi pratitelji) njegova mama ima više od 850 milionadolara na računima.

@nathan..k

Madonna son David joining her tonight #madonna #davidbanda #o2 #celebrationtour #madonnatour

♬ original sound - Nathan

U razgovoru uživo s fanovima na svojem profilu na Instagramu, Banda je na pitanje kako mu je legla samostalnost odgovorio: "Volim je. Nisam sam jer je moja djevojka sa mnom. Volim samostalnost. Divno je iskustvo kada vidiš da je devet navečer, gladan si i shvatiš da nemaš dovoljno novca za hranu, pa kreneš u potragu za nečim. Zabavno je biti mlad."

Nije dalje obrazlagao svoje riječi, pa se mnogi pitaju je li u pitanju sarkazam ili je bogata muzičarka zaista ostavila sina da se snalazi kako zna i umije, te je li njegova želja za samostalnošću rezultirala svađom.

U to je teško povjerovati jer Madonna uvijek i svuda na sva usta hvali svu svoju djecu - od najstarije kćeri Lourdes Leon (27) koju je dobila u vezi s plesačem Carlosom Leonom i sina Rocca (23) iz braka s Guyem Richiejem do usvojene djece. Osim Davida, to su Mercy (18) i blizanke Stella i Estera (11). U svakoj prilici pjevačica ističe koliko je ponosna na njihove izbore i talente, kao i na njihovu podršku u teškim životnim situacijama poput njezine prošlogodišnje zdravstvene krize zbog koje je morala prekidati turneju "Celebration".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije