Glumica tvrdi da neko drugi stoji iza atentata na Trumpa: "Sindrom opsesivnog animoziteta"

1
Radiosarajevo.ba

Zvijezda serije Porodica Soprano (The Sopranos) Drea de Matteo vjeruje da je pokušaj ubistva Donalda Trumpa na mitingu republikanaca u Pennsylvaniji bio "unutrašnji posao".

Glumica i OnlyFans model priznala je ovo dok je bijesno kritikovala lijevo orijentisane poznate ličnosti koje se predstavljaju kao "pouzdani glas" naroda, nazivajući ih "sramotnim" i "samopravednim."

De Matteo ističe da je u pitanju "unutrašnji posao", odnosno da je neko iznutra, unutar organizacije ili grupe, bio umiješan u planiranje ili izvršenje djela.

Baščaršija u subotu uvečer krcata turistima: Evo šta smo snimili na +32 stepena

"Mislim da je ovaj pokušaj očigledno bio unutrašnji posao. Sva ta djeca koja govore 'Ne mogu da vjerujem da je promašio'. Mnogi ljudi nemaju pojma šta se zaista dešava i zato postoji "sindrom opsesivnog animoziteta prema Trumpu". To je nivo propagande i iskrivljavanja informacija... više nema istine. A ako želite istinu, morate nastaviti dalje i pretražiti svaki kamen na vidiku", rekla je Di Matteo za Daily Mail.

Podsjećamo, Donald Trump je držao govor na predizbornom skupu blizu Butlera 13. jula kada je Thomas Matthew Crooks ispalio hice na bivšeg predsjednika, od kojih je jedan pogodio vrh njegovog desnog uha. Crooksa su ubili snajperisti Tajne službe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak