Georgina Rodriguez ponovo postavlja nove trendove: Čizme koje će se nositi sigurno još 50 godina

1
Radiosarajevo.ba

Cristiano Ronaldo je u nedjelju, 5. februara, proslavio svoj 38. rođendan, a njegova zaručnica Georgina Rodriguez zasjenila je sve prisutne sa novim čizmama.

U jako kratkom vremenskom periodu Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez su imali dva velika slavlja.

Naime, 27. januara Georgina je proslavila svoj 29. rođendan, dok je prošle nedjelje, 5. februara u krugu prijatelja i porodice svoj rođendan proslavio i slavni nogometaš, Cristiano Ronaldo.

Benjamina Karić: "Profesionalni mediji i novinari su opća dobrobit cijelog društva"

Cristiano Ronaldo oduzeo svu pažnju na Georgininom rođendanu

"Hvala svima na svim rođendanskim porukama. Jako sam zahvalan što sam proveo dan sa svojom porodicom i prijateljima", poručio je Ronaldo uz nekoliko fotografija sa slavlja.

Kao i u prethodnim pojavama, popularna Georgina privukla je mnogo pažnje radi svog izgleda. Ovoga puta pojavila se u skupocjenoj bundi od krzna činčile prestižnog talijanskog brenda, a cijene iste se kreću od 15.000 do preko 26.000 eura.

Njen outfit se najviše primijetio na Instagram storyju nogometaša, koji je pozirao uz zaručnicu i sina, uz poruku "Moje ljubavi."

Foto: Instagram story Cristiano Ronaldo i 
Georgina Rodriguez

Kao što se na fotografiji moglo primijetiti Georgina je uskladila sada sve popularniji "all black" kombinaciju te je istu ukrasila sa crnim čizmama na petu i špicastim vrhom.

Riječ je o čizmama koje su bile apsolutni 'must have' 2000-ih godina, a čini se da neće nikad izaći iz mode. Manekenka je svoj izgled upotpunila klasičnom punđom i velikim dijamantnim naušnicama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak