Franka i Vedran Ćorluka uživaju na odmoru: Evo za koju su se destnaciju odlučili

0
Radiosarajevo.ba

Ćorluka uživa sa suprugom Frankom Batelić na odmoru u Turskoj, a na svojem Instagram profilu objavio je selfie s pjevačicom. Oboje su bili u potpuno opuštenom ljetnom izdanju.

"Crvena lica", napisao je Ćorluka u opisu objave koji je otrkio kako su svoje slobodno vrijeme provode sunčajući se. Slavni par nedavno je proslavio i svoju šestu godišnjicu braka, a tim povodom zaputili su se u Düsseldorf na koncert legendarnog rock sastava Coldplay.

Svoj kratki izlet također su podijelili na društvenim mrežama, a Franka je otkrila kako je to izgledalo. "Kad odletiš u Dusseldorf na jedan dan - e onda ga maksimalno iskoristiš! Odrasla sam uz Coldplay i oduvijek sam veliki fan. 2008. smo Stefani i ja toliko bile uporne sa željom da ih vidimo da nas je moj tata vozio u Padovu na koncert i odmah natrag jer je iduće jutro bila škola", otkrila je. 

Dirljiv gest u Sarajevu: Malena ekipa prodajom limunade prikupila 1.406 KM i donirali za dječicu G.

"Sada, 16 godina poslije ponovno me rasturila live izvedba Fix you. Nije da nisam znala da će biti tako, svima sam se unaprijed ispričala ako bude suza i nekontroliranog skakanja... ali, možda sam ih i posljednji put slušala live.. trebalo je uživati u svakoj sekundi i ekstazi koju uspiju probuditi u publici. Viva la musica", napisala je Franka ispod fotografije s koncerta. 

Podsjetimo, Franka i Ćorluka u braku su od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama. Sina Viktora dobili su u januaru 2020. godine, a kćerkicu Gretu dvije godine kasnije, u novembru 2022. godine.

Franka proslavila rođendan u društvu najbližih: "Puno takvih svekrva želimo svima nama", piše Direktno.

Goste na njihovu vjenčanju zabavljao je Tony Cetinski, a par je za prvi ples odabrao pjesmu Prije sna legendarnog Olivera Dragojevića, kojem je sad šesta godišnjica smrti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak