Ella Dvornik pokazala kako je uredila novi stan u Zagrebu: Posebno se ističe jedan detalj u dnevnom

0
Radiosarajevo.ba

U aprilu ove godine influencerica Ella Dvornik preselila se u novi stan u Zagrebu.

Ella je pronašla veći stan u glavnom gradu Hrvatske u koji se zaljubila i trenutno ga uređuje. Pratiteljima na društvenim mrežama pokazala je kako nakon njenih intervencija izgleda njen dnevni boravak, a otkrila je i da je sama sastavljala stolić.

"Super je što se ne mogu posvađati sama sa sobom", napisala je uz fotografiju na kojima se vide upute za slaganje stolića. 

Nesreća kod Štrbačkog buka: Mladić pao niz liticu, hitno prevezen u bolnicu

Poznata influencerica i poduzetnica prvi put je u maju na Instagramu objavila fotografiju iz novog stana. Na fotografiji se vidi pogled iz novog stana u koji se preselila. Fotografija je crno-bijela, a Ella je u z nju napisala kratko: 'Novi pogled- novi Zagreb'. Na drugoj fotografiji koju je objavila vidi se kako nekoga drži za ruku, no možemo samo pretpostaviti da je to njena kći Balie s obzirom na to da joj se ne vidi lice. 

Ella je otkrila nedavno kako je 14. aprila provela pakirajući se. Naime, u jutarnjim satima je objavila kutije kako pakira stvari i seli se. Nije otkrila kamo seli. Ako se prisjetimo, najuspješnija hrvatska influencerica tokom braka s bivšim suprugom Britancem Charlesom Pearceom kupila je kuću u istarskim Balama.

Danijela Dvornik komentarisala Ellin odnos sa djecom: "Ona je nemajka"

Sa svojim vjernim pratiteljima kojih broji na nekoliko stotina hiljada otkrila je da mijenja svoj zagrebački dom. "Falit će mi ovaj stan u Zagrebu, ali moram u veći" - otkrila je majka dvije kćerkice Balie Dee i Lumi Wren. Ella je trenutno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak