Eden i Cruz iz Santa Barbare: Zvijezde kultne sapunice će se uskoro ponovo sresti

0
Radiosarajevo.ba
Eden i Cruz iz Santa Barbare: Zvijezde kultne sapunice će se uskoro ponovo sresti

Santa Barbara sapunica je zbog koje su se plaćale mise u crkvi jer su životne i ljubavne priče glavnih likova toliko obuzele gledatelje da su s velikom tugom dočekali kraj prikazivanja serije početkom 1993. godine.

S velikim zanimanjem gledatelji su pratili razvoj ljubavne priče između likova Eden i Cruz koje su utjelovili glumci Marcy Walker i A Martinez. Eden je bila kćerka bogataša C.C. Capwella koja se zaljubila u policajca skromnijeg porijekla, Cruza.

U vrijeme prikazivanja serije svi glumci su uživali veliku popularnost, ali putevi su im se razišli, a nedavno je objavljeno kako će se glumci iz serije opet sastati i to kako bi obilježili 40 godina od snimanja ove serije.

Teška nesreća na A1: Povrijeđene odvozili i helikopterom

Tim povodom bi se trebali opet sresti Mary Walker i Martinez čije je puno ime Adolfo Larrue koji sada ima 76 godina. Martinez je bio pod svjetlima pozornice već s 12 godina kad je počeo pjevati i nastupio je u jednom talent showu, a poslije je shvatio da je gluma ono čime se želi baviti. Prva supruga bila mu je glumica Mare Winningham koju je upoznao na snimanju The Young Pioneers, ali rastali su se iste godine kad su se vjenčali.

Mary je svoju prvu ulogu dobila 1981. godine u seriji All My Children i bila je nominirana dvije godine za redom za Emmy za najbolju sporednu ulogu.

Ni Mary kada je prihvatila ulogu u Santa Barbari nije ni slutila kako će joj Eden donijeti popularnost. Za ovu ulogu, Walker je dobila još tri nominacije za nagradu Emmy, ovaj put u kategoriji najbolje glavne glumice. Potvrđeno je da će se Walker pojaviti na događaju povodom 40. godišnjice Santa Barbare koji će se održati u Burbanku u Kaliforniji od 2. do 5. augusta 2024. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak