Otkriven uzrok smrti partnerice Clinta Eastwooda: Nažalost nije bilo spasa

1
Radiosarajevo.ba
Otkriven uzrok smrti partnerice Clinta Eastwooda: Nažalost nije bilo spasa
Foto: X.com / Clint Eastwood i Christina Sandera

Nakon što je holivudska legenda sama potvrdila kako je njegova dugogodišnja partnerica Christina Sandera preminula, otkriven je i uzrok smrti

'Christina je bila ljupka, brižna žena i jako će mi nedostajati', rekao je 94-godišnji Clint Eastwood i potvrdio smrt svoje dugogodišnje partnerice, 61-godišnje Christine Sandere.

Sedmicu dana kasnije, New York Postu je potvrdio predstavnik Ureda za zdravstvo okruga Monterey uzrok smrti, rekavši kako je preminula od srčanog udara.

Netanyahu dobio gromoglasan aplauz i ovacije, ali njegov govor nije mogao proći bez incidenta

Netanyahu dobio gromoglasan aplauz i ovacije, ali njegov govor nije mogao proći bez incidenta

Kako stoji u smrtovnici, kao neposredan uzrok smrti navedena je srčana aritmija, a uz to napisano je kako je do njene smrti dovela i aterosklerotična kardiovaskularna bolest, odnosno bolest uzrokovana nakupljanjem masnih naslaga u arterijama.

Eastwood i Christina upoznali su se u vrijeme kada je ona kao hostesa radila u njegovom Mission Ranch hotelu, a vezu su započeli 2014. godine. Svih ovih godina o privatnom životu i ljubavi nisu voljeli pričati za medije, iako mu je Christina često bila pratnja na javnim događanjima i crvenim tepisima.

Prvo zajedničko javno pojavljivanje imali su 2015. godine na dodjeli Oscara. Inače, Clint Eastwood iza sebe ima dva braka, s manekenkom Maggie Johnson i voditeljicom Dino Ruiz. Također je imao nekoliko veza, uključujući dugotrajne romanse s glumicom iz Titanika Frances Fisher i kolegicom Sondrom Locke, piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije