Dok je princ Harry u Engleskoj, Meghan Markle na zabavi: Evo u čijoj je pratnji došla

0
Radiosarajevo.ba

Meghan Markle pojavila se na večeri koju je organizirala Dječja bolnica u Los Angelesu, a navodno je došla nepozvana.

Harry je netom prije otputovao u Englesku bez nje, a čini se da je Meghan našla zamjenu. Naime, na događaj je stigla s nepoznatom ženom s kojom se držala za ruke. Pojavila se u žarko crvenoj haljini s dubokim dekolteom i izrezom na nozi. 

Takvo izazovno izdanje mnoge je potaknulo na pitanje je li možda riječ o osveti, budući da su sve glasnija šuškanja kako njezin brak s Harryjem ne funkcionira. 

Pucnjava u Sarajevu: Maskirani napadač ranio 22-godišnjaka

U jednom trenutku uz nju se pojavila žena u prekrasnoj lila haljini. Sve vrijeme nasmijane i držeći se za ruke, dvije su ljepotice zajedno pozirale fotoreporterima, prenosi People.

Riječ je o Kelly McKee Seiffen, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Meghan, uz tekst u kojem se zahvaljuje zaposlenicima bolnice u Los Angelesu, ali i posebno hvali svoju prijateljicu, piše Glossy.

"Iznimno zahvalna što sam ovu lijepu večer podijelio s jednom od svojih najbližih prijateljica. Meg, tvoja predanost pružanju podrške Dječjoj bolnici Los Angeles i zajednici doista je inspirativna. Tako sam ti zahvalna što si uz mene", napisala je.

Podsjetimo, princ Harry još je u septembru napunio 40 godina, a tek sada se saznalo da na proslavili nije sudjelovala njegova supruga. Umjesto da večer provede sa svojom životnom odabranicom i njihovo dvoje djece, Harry je rođendan proslavio u društvu prijatelja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak