Djeca princa Harryija i Meghan Markle: Kraljevskoj porodici sporna njihova boja kože?

0
Radiosarajevo.ba

Otkako su napustili Ujedinjeno Kraljevstvo i svoje titularne dužnosti, princ Harry i Meghan Markle vodili su relativno povučen i miran život sa svoje dvoje djece. 

Svoje novo porodično gnijezdo svili su na velebnom imanju u Montecitu, koje je prava oaza mira te im pruža privatnost i zaštitu od znatiželjnih pogleda.

Iako mlađi sin kralja Charlesa rijetko govori o svojim nasljednicima sinu Archieju i kćeri Lilibet, tokom nedavnog boravka u Londonu s ponosom ih je spomenuo i otkrio neke dosad nepoznate detalje o njima

Stanovnici dobili jezivo upozorenje zbog uragana Milton: 'Napišite ime na nozi radi identifikacije'

Nakon dugo vremena princ Harry vratio se u domovinu s dobrim razlogom – 30. septembra prisustvovao je humanitarnoj dodjeli nagrada 'WellChild'.  Mnogi su primijetili kako je ovom prilikom izostala prisutnost njegove bolje polovice i nasljednika; međutim, to ga nije spriječilo da razmisli o nekim vijestima o njihovom odrastanju i njegovom i Meganinom roditeljstvu.

Kako je izvijestio glavna direktorica za sadržaj časopisa Hello! Sophie Vokes Dudgeon, tokom boravka vojvode od Sussexa na humanitarnom događaju, neprestano je pričao o svojoj porodici koja je ostala u Americi.

"Od trenutka kada je došao u sobu za primanje imao je zaraznu energiju i nije nimalo oklijevao dok je uoči događaja živo čavrljao o vlastitoj djeci", istaknula je.

Kako su u poznatom intervjuu s Oprah Meghan i Harry otvoreno priznali da su kosa i ten njihove djece bili predmet neukusne rasprave na britanskom dvoru, 4 godine kasnije princ je kroz duhovitu priču otkrio čiji su geni prevladali.

"Archie i Lily blagoslovljeni su majčinom gustom kosom", rekao je Dudgenova i dodao kako ga 'ne bi iznenadilo da mala Lily uskoro bude mogla sjediti na vlastitoj kosi'.

Harry i Meghan Markle u problemima zbog poreza: Nisu prijavili donacije od 7 miliona maraka

Ono što su njegov otac i brat pretvorili u neugodan razgovor, Harry je iznio u opuštenom tonu i spomenuo gene koje je i sam naslijedio od svoje pokojne majke princeze Diane i njene porodice.

"Gen Spencerovih je vrlo, vrlo jak. Zapravo sam stvarno, iskreno na početku veze s Megan mislio da ako ovo ode daleko i budemo imali djecu, nema šanse da će se naš 'riđokosi gen' suprotstaviti genima moje supruge - ali bio sam u krivu", istaknuo je jednom prilikom.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa svoju djecu brižno skrivaju od javnosti i rijetko objavljuju njihove fotografije, a prema onima koje smo do sada imali priliku vidjeti, čini se da je Harryjev gen u oba slučaja doista pobijedio, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak