Detalji sukoba Nicole Kidman i Salme Hayek: Čitač s usana otkrio šta se dogodilo

2
Radiosarajevo.ba

Glumice Nicole Kidman i Salma Hayek našle su se u centru pozornosti nakon trenutka s pariške Sedmice mode koji su brojni opisali napetim i neugodnim.

Video u kojem je Nicole odgurnula Salminu ruku sa sebe je postao viralan, a obožavatelji su primijetili i da su se glumice porječkale u tom trenutku.

Hayek je od Kidman navodno tražila savjet, na šta joj je Nicole rekla da joj savjet "ne treba". "Treba mi", odgovorila je Hayek. Međutim, sada je čitač s usana Jeremy Freeman za Page Six otkrio šta su glumice, prema njegovom mišljenju, rekle.

Obavještenje iz ViK-a: Od ponoći do 6 ujutro bez vode će ostati više sarajevskih ulica

"Okrenimo se ovdje, u redu, ovdje", rekla je navodno Salma, na što je Nicole odgovorila: "Hej, dobro sam. Eto, dosta je, u redu je."

Salma je tada rekla: "Moramo..." i stavila ruku na ramena pjevačice Katy Perry koja je u tom trenutku bila s njima. "To je dobro", rekla je potom Salma.

Obožavatelji još uvijek pišu kako je razgovor između dvije glumice bio napet, ali neki smatraju da su Hayek i Kidman samo bile umorne i pod stresom zbog toga što su bile okružene fotografima.

Društvenim mrežama su se nešto kasnije proširile i druge snimke koje su nastale te večeri, a na njima se, kako piše Page Six, može vidjeti da su glumice normalno razgovarale.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak