David i Victoria Beckham imaju problema u raju: Ovo ih jako živcira

0
Radiosarajevo.ba

Jedan od najpoznatijih bračnih parova u svijetu showbiza, Victoria i David Beckham, od 2016. žive u 10 miliona funti (23 miliona KM) vrijednoj kući u lociranoj u Cotswoldu.

Nogometaš i modna dizajnerica ondje su se nadali pronaći mir, no pritom su previdjeli jedan problem. Imanje se nalazi u blizini aerodroma Enstone pa iznad njega neprestano prolaze manji avioni.

"Stalno se čuje zvuk aviona. Pilotima je rečeno da ne prolaze nisko iznad stambenih objekata, ali moraju se približiti kući Beckhamovih. Mogu zamisliti koliko ih to živcira", rekli su lokalni stanovnici za Daily Mail.

Ubjediva pobjeda Bordo tima: Sarajevo nadigralo Velež i nastavilo utrku za titulu

Kao što smo već napisali, porodica Beckham imanje je kupila prije osam godina, a bivši nogometaš Manchester Uniteda i Real Madrida s vremena na vrijeme na svojim društvenim mrežama dijeli ljepote seoskog života.

Tako je prije par dana na Instagramu objavio galeriju fotografija s kokošima i svojim psima, a pritom je pokazao i povrće koje uzgaja u vrtu. Objava je u nekoliko dana prikupila preko milion oznaka 'Sviđa mi se'.

Podsjetimo, VictoriaDavid prošlo su ljeto u društvu djece odmarali u Hrvatskoj, a bivša članica grupe Spice Girls na Instagramu je objavila fotografiju kojom se pozdravila s ljetom. - Zadnji dan ljeta. Volim te Davide Beckhame, napisala je pokraj objave na kojoj pozira uz zalazak sunca na kamenom zidiću. Uz to je snimila je svog supruga Davida kako radi sklekove na istom zidiću dok je u pozadini zalazak sunca i Jadransko more.

Objava je u manje od jednog dana dobila 140 hiljada lajkova i puno komentara, među kojima su i oni glumice Salme Hayek i hrvatske voditeljice Marijane Batinić.

Inače, porodica Beckham objavila je da ljetuje na Lopudu u resortu Lopud 1483. godine. Prvih nekoliko dana uspješno su izbjegavali fotoreportere, ali nakon toga su snimljeni kako uživaju u morskim radostima. Da tih dana uživaju na našoj obali na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida te dok plove našom obalom promatraju prizore od kojih zastaje dah.

"Dobrodošli u Hrvatsku", napisao im je netko od pratitelja u komentarima. David i njegova supruga, slavna dizajnerica i muzičarka Victoria i prije dvije su godine uživali u ovom resortu gdje su došli kako bi proslavili 11. rođendan svoje kćeri, piše Večernji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak