David Beckham napravio scenu u baru: "Ovo je New York"

2
Radiosarajevo.ba
David Beckham napravio scenu u baru: "Ovo je New York"
Radiosarajevo.ba / Victoria i David Beckham

Jedan izlazak bez Victorije i odmah drama! Popularni bivši nogometaš David Beckham u četvrtak navečer, 19. septembra izašao je u popularni njujorški bar, ali slava ga je zaustavila u neometanoj noćnoj zabavi.

Iako David Beckham nije poznat kao neki okorjeli 'partijaner', već kao bivša nogometna zvijezda koja je zadovoljstvo pronašla u uređivanju vrta i uzgajanju kokoši, jedan izlazak u njujorški bar Nolita rezultirao je pravom malom dramom!

Beckham i njegov najbolji prijatelj David Garner stigli su u poznati klub Nolita u četvrtak navečer, 19. septembra nešto iza ponoći te su smješteni u ultra privatnu Whisper Room bara. Ipak, atmosfera tamo bila je pretiha, što se nije baš svidjelo bivšem nogometašu koji je htio biti 'u žiži'.

Zlatan Fazlić Fazla za Radiosarajevo.ba: O "Teatarskoj" i ciklusu posvećenom opsadi Sarajeva

Zlatan Fazlić Fazla za Radiosarajevo.ba: O "Teatarskoj" i ciklusu posvećenom opsadi Sarajeva

Opuštajući se uz beat koji je servirao DJ koji je svirao te večeri, David Beckham je privukao pažnju okupljenih u tom klubu.

Tako je jedna obožavateljica odlučila potajno fotografirati popularnog Britanca, ali ubrzo su je u tom tajnom zadatku zaustavili zaštitari koji su brzo reagirali i izbacili je iz kluba.

Kako doznaje PageSix, Beckham nije primijetio obožavateljicu koja ga je htjela slikati, a zbog cijele situacije klubom je vikao: "Ovo je New York!".

Među redovitim posjetiteljima tog popularnog njujorškog bara su Jason Momoa, Axl Rose, Brad Pitt, Janet Jackson i Margot Robbie, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije