Brad Pitt dobio pravnu borbu protiv Angeline Jolie? Ovo nije dobro za glumicu

2
Radiosarajevo.ba

Glumica Angelina Jolie doživjela je novi poraz u pravnoj borbi s bivšim suprugom, glumcem Bradd Pittom. U ovom slučaju, radi se o borbi oko vlasništva njihove vinarije koja se nalazi u Francuskoj.

Sud u Los Angelesu odlučio je da Angelina mora da predoči sve ugovore o tajnosti koje je dogovorila s trećim stranama tokom osmogodišnjeg perioda, od 2014. do 2022. godine, a njene prigovore su označili irelevantnim.

Upravo ugovori o tajnosti postali su ključno pitanje u sporu oko uspješne vinarije Chateau Miraval, koja se nalazi u Provansi u južnoj Francuskoj.

Poskupljenje na pomolu: Šta građani BiH mogu očekivati od augusta?

Angelina tvrdi da je odustala od prodaje svog udjela Braddu nakon što je on od nje zatražio da kao dio dogovora potpiše “nerazuman” ugovor o tajnosti. Kao odgovor na tu tvrdnju, Breaddovi advokati kažu da Angelina takve ugovore koristi kao oružje, te da je tokom pregovora o njihovom razvodu tražila da Bred potpiše sličan sporazum.

Bivši vojnik britanskih specijalnih snaga Tony Webb radio je za njihovu porodicu više od 20 godina, a navodi da Angelina koristi ugovore o tajnosti podataka kako bi ušutkala zaposlene koji su kod njih radili kao obezbjeđenje.

Zbog tih ugovora ne bi mogli da svjedoče o tome šta se zapravo dogodilo iza zatvorenih vrata, a Angelina je u ovoj parnici navela da je slične taktike ušutkivanja ugovorima protiv nje koristio Bradd, ističe Tony, piše CDM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak