Kćerka Brad Pitta i Angeline Jolie osvaja publiku svojim plesnim pokretima: Pogledajte snimak

1
Radiosarajevo.ba
Kćerka Brad Pitta i Angeline Jolie osvaja publiku svojim plesnim pokretima: Pogledajte snimak
Foto: Facebook / Brad Pitt i Angelina Jolie

Shiloh Jolie-Pitt (17) kćerka je bivšeg holivudskog para, Angeline Jolie i Brada Pitta. Život pod konstantnim objektivima kamera za dijete može izrazito stresan i traumatičan, a mlada Shiloh svoj mir pronalazi u plesu te svoje fanove s vremena na vrijeme oduševljava novim plesnim pokretima.

Slične reakcije izazvao je i novi video kojeg je na društvenoj mreži Instagram podijelio njezin koreograf Lil Kelaan Carter. Snimka pokazuje 17-godišnjakinju kako slobodnim stilom izvodi nove plesne pokrete dok u pozadini svira pjesma Tanzania u izvedbi Unclea Wafflesa i Tonyja Duardoa. "Njezine kretnje su nenormalne. Hvala ti na tvojoj energiji, Shiloh" napisao je Carter uz plesni video. 

Shiloh za vrijeme izvođenja koreografije na sebi nosi trenerku i široku majicu, a ovo nije prvi put da impresionira svojim plesačkim umijećem. Prije dvije godine svojom plesnom izvedbom na pjesmu Vegas Doje Cat u suzama je ostavila svog oca, Oscarovca Brada Pitta, a sve je snimio još jedan koreograf iz Los Angelesa i video objavio na YouTubeu.

Vojin Mijatović otkrio ko je glasao protiv usvajanja deklaracije u NSRS

Vojin Mijatović otkrio ko je glasao protiv usvajanja deklaracije u NSRS

Brad je kasnije za medije izjavio: "Da, ovakve izvedbe mame suze na oči. Ne znam od koga je naslijedila plesno umijeće, budući da sam ja poznat kao netko s dvije lijeve noge" rekao je legendarni glumac.

Jedan izvor blizak porodici dodao je: "Shiloh obožava plesati. Ona je veoma talentirana i već godinama pohađa satove plesa. Unutar plesne zajednice je stekla i neke dobre prijatelje, s kojima u grupama na društvenim mrežama stalno dijeli svoje omiljene glazbene liste i slične stvari" otkrio je.

Izvor je kazao i da su oba njezina roditelja jako ponosni na nju. "Ne bi im smetalo da postane profesionalna plesačica, ali ni ne forsiraju je" zaključio je.

Podsjetimo, ovogodišnji uskrsni blagdani posebno su bili radosni za američkog glumca Brada Pitta zato što je, nakon razočaranja koje je uslijedilo nakon što su ga odbacili usvojeni sinovi, 22-godišnji Maddox i dvije godine mlađi Pax Thien te usvojena 19-godišnja kći Zahara, dobio priliku provoditi više vremena sa Shiloh.

Tinejdžerica je odlučila iz majčine vile u Los Angelesu vrijedne 25 miliona dolara (44 miliona KM) preseliti se ocu, piše The Sun, a dodajmo i to da je prekrasna mlada djevojka, Bradova i Angelinina biološka kći, kao i 15-godišnji blizanci Vivienne i Knox. Koliko je poznato, majka Angelina je za sada nije pokušala spriječiti, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije