Bivši Diddyjev tjelohranitelj bez dlake na jeziku: "Oni su ga pretvorili u čudovište"

0
Radiosarajevo.ba

Bivši tjelohranitelj repera Seana Diddyja Combsa, Gene Deal, otkrio je da je zvijezda čuvala snimke političara koji su dolazili na njegove zloglasne zabave te da je njegovo hapšenje povezano s navodnim korupcijskim skandalom koji zahvaća politiku New Yorka, prenosi Daily Mail.

Deal, koji je štitio Diddyja 1990-ih, rekao je da bi reperova optužnica mogla razotkriti dužnosnike visokog profila i slavne osobe u New Yorku.

"Ovo je sve veće od Diddyja...", kazao je tjelohranitelj o zvijezdi koja bi, prema tužiteljima, drogirala žene pa ih tjerala na maratonske seksualne nastupe s muškim prostitutkama.

Američki zatvorenik pogubljen kontroverznom novom metodom: Uznemirujući izvještaji reportera

Bivši tjelohranitelj je tvrdio i da je Diddy sam bio žrtva drugih moćnih osoba iz muzičke industrije te da su za njegove navodne zločine krivi oni koji su ga "trenirali i naučili muzičkom poslu".

"Puff nije rođen kao čudovište, on je pretvoren u čudovište. Od njega su napravili čudovište zbog onoga što mu se dogodilo i zbog stvari koje je morao učiniti. Da budem iskren, radio je drugim ljudima ono što je učinjeno njemu... to je naučeno ponašanje", kazao je Deal.

Da li su snimci s reperom, optuženim za trgovinu ljudima, uzrok razvoda J. Lo i Bena Afflecka?

"Puno su se drogirali i premlaćivali žene u toj ludoj fazi, radili stvari koje će ga natjerati da misli da se može izvući s istim stvarima s kojima su se oni tada izvlačili. Neću reći navodno jer sam to lično vidio", dodao je. Deal je rekao i da je reperovo hapšenje karma za mnoge stvari koje je učinio, uključujući i optužbu koja je repera Biggieja Smallsa odvela u smrt.

"Njegova karma ga je morala sustići... Sam je kriv. Znao je da je u krivu i znao je da je naučio nešto što nije u redu, znao je da ako nešto nije u redu da treba potražiti pomoć, ali nije izabrao taj put", zaključio je Deal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak