Amra Džeko otkrila da svaki dan jede iste namirnice, ovo je njena omiljena poslastica

4
Radiosarajevo.ba

Amra Džeko, proslavljena bh. manekenka i supruga najpoznatijeg nogometaša Bosne i  Hercegovine Edina Džeke, strastvena je zaljubljenica u fitness i zdrav način života.

Redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama kako vodi zdrav način života

Svoje pratitelje na Instagramu sada je iznenadila novim pričama, u kojem je u nekoliko slajdova opisala svoj način ishrane, kao i treninga.

UEFA | Borac izdržao pritiske u Albaniji i nakon penala plasirao se u drugo pretkolo Lige prvaka

"Treniram jednom dnevno po sat vremena (5-6 puta sedmično). Trčim po cijeli dan za djecom ali ono što je najbitnije (80% uspjeha - dobrog zdravlja i lijepog izgleda) jeste ishrana. Priprema svakog obroka koji sebi posebno pravim a često i Edin isto jede, traje 10-15 minuta.

Za djecu spremam isto ja ili jedemo vani. Ako nemam pomoć u kući, kuham i treniram sa djecom. Uvijek se nađe neki rekvizit, posluže i klinci kao težinsko opterećenje. I oni se super zabave, stvarajući navike svakodnevnog obavljanja fizičke aktivnosti. Disciplina i ljubav prema životu, a posebno odgovornost prema djeci, kojima sam uzor su moja vodilja i najveća motivacija", navela je Amra.

Foto: Instagram: Amra Džeko objavila nekoliko Instagram priča

Otkrila je da jutro počinje sa čašom vode i pola limuna, svježe iscjeđenim sokom od celera i kafom....

"Svako jutro jedem 4-5 kuhanih jaja i popijem protein. Za jutarnji snack obavezna je jabuka. Za ručak piletinu ili ćuretinu sa povrćem i salatom ili rižu sa povrćem. Za večeru, ribu i salatu ili samo salatu. 

Skoro svaki dan isto jedem i ja volim tako. Ponekad pojedem junk food ili sushi ili pometem pola tegle nutele ili smažem veliku milku sa lješnjacima", napisala je Amra Džeko u svojoj Instagram priči.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak