Znate li kako danas izgleda George iz Seinfelda?

1
Radiosarajevo.ba

Da kultni Seinfeld ne gubi na popularnosti ni 25 godina nakon nastanka, dokaz je ogromni interes gledalaca nakon što je Netflix seriju objavio na svojoj platformi. Mnoge fanove će zanimati i kako danas izgleda možda i najpopularniji član ekipe, George Constanza.

Serija Seinfeld snimala se od 1989. do 1998. godine, danas je jedna od najpopularnijih na Netflixu, a tematizira svakodnevnicu njujorškog komičara Jerryja Seinfelda i njegovih prijatelja Georgea, Kramera i Elaine.

George je ostao čuven po neurotičnosti, sklonosti ka laganju i ljubavi za dobar sendvič. Za mnoge su njegovi propali pokušaji u karijeri i ljubavi najsmješniji dio serijala, te je među Seinfeldovim fanovima armija onih kojima je upravo on omiljeni lik.

Leeds uništio Norwicha i zakazao kartu za Wembley

Umrla čuvena glumica iz serije Seinfeld: Glumila majku Georgea Costanze

Jednostavno, George Costanza je vrsta luzera koju svako mora zavoljeti.

Georgea je utjelovio američki glumac Jason Alexander, a imao je samo 30 godina kada je započelo snimanje kultne serije. A evo kako George izgleda danas:

Foto: Index.hr: George (Jason Alexander) danas

Ima 64 godine. I dalje je proćelav, nije se previše promijenio, ima kozju bradicu i pokoju boru više, navodi Jutarnji.

U proteklih 25 godina, Alexander je ostvario mnogobrojne uloge u tv serijama, te animiranim i dugometražnim filmovima, ali zasigurno nikada nije nadmašio ulogu Georgea. To ne iznenađuje, s obzirom na to da mnogi Seinfeld smatraju najboljim sitcomom svih vremena, a Georgea jednim od najkomičnijih i najpamtljivijih likova u televizijskoj historiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak