Poznata serija spomenula P. Diddyja prije 14 godina: Predvidjeli njegovu propast

0
Radiosarajevo.ba

Uhićenje repera Seana Combsa, poznatog i kao P. Diddy, glavna je vijest već neko vrijeme, a isto su brojni predviđali nakon što su se pojavile prve optužbe protiv njega. Međutim, čini se kako su njegovu "propast" neki predvidjeli i puno ranije.

Na društvenim se mrežama proširio isječak scene iz hit serije Supernatural, iz epizode koja je izašla prije 14 godina. U njoj su glavni glumci Jared Padalecki, koji je igrao lik Sama Winchestera i Jensen Ackles, koji je utjelovio Deana, spomenuli Diddyja.

Navedena scena prikazuje Sama koji postavlja pitanje: "Dakle, kakva stvar voli djevice i zlato?". Na to se Dean nadovezao s: "P. Diddy".

Velika grupa građana Marijin Dvor: 'Kandidati za načelnike Općine Centar, ovo tražimo od vas'

Scena je ovih dana postala viralna na X-u. "Čovječe, Supernatural je znao za Diddyja cijelo vrijeme", "Stvarno su to predvidjeli prije dugo vremena", "Nema šanse da se Supernatural našalio na račun Diddyja u šestoj sezoni, to je bilo prije 14 godina, industrija je stvarno znala nešto", pisali su na društvenoj mreži.

Reper je uhapšen prošle sedmice te ga se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, kriminalna djela vezana uz prostituciju i još mnogo toga.

Trenutno se nalazi u Metropolitanskom detencijskom centru, a ćeliju dijeli s kripto prevarantom, piše Jutarnji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak