Uhapšena zvijezda serije Supernatural: Tukao ljude, bacao pare policajcima...

Radiosarajevo.ba
Uhapšena zvijezda serije Supernatural: Tukao ljude, bacao pare policajcima...
Foto: IMDb / Jensen i Jared

Fanovi slavne serije The Supernatural (Lovci na natprirodno) šokirali su se prošle sedmice, kada je zvijezda ove serije Jared Padalecki, koji glumi mlađeg brata - Sama Winchestera, uhapšen u Austinu (Texas, SAD).

Glumac je optužen za napad te tzv. "javno pijančenje"

Kako su javili, Padalecki je prvo udario barmena u lice, pa se posvađao s menadžerom bara Stereotype i pokušao pokušao ga udariti. Prijatelj ga je izveo van bara da ga smiri, a Padalecki je onda napao i njega...

Na snimcima, koje je objavio TMZ, vidi se Padalecki kako pravi haos, a onda kako iz džepa vadi hrpu para i pokazuje ih policajcima koji ga pokušavaju uhapsiti

Nakon što je platio kauciju od 15 hiljada dolara, pušten je na slobodu. 

Padalecki se poslije svega oglasio i na Twitteru, gdje je zahvalio svima na ljubavi i podršci:

Njegov "brat u seriji", glumac Jensen Padalecki koji je sam gostovao na DC Conu kaže da cijelu ekipu koja snima seriju zabavlja to šta se desilo Jaredu:

"Reći ću mu da češće ostane kući, mogao bih se navići na ovo... (smijeh) Šalim se. Svima nedostaje moj veliki, glupi prijatelj. Kada se pojavio na setu prvi put nakon hapšenja, doveo sam ga u lisicama. Tako da, zabavljamo se na njegov račun. Ekipa je htjela obući narandžasta odijela (kakva se nose u američkim zatvorima, op.pr.), ali nismo stigli", ispričao je Jensen.  

Prošlog mjeseca, 10. oktobra, počelo je emitiranje 15. sezone ove serije koja će biti i posljednja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije