Objavljen teaser megapopularne Netflixove serije: "Squid Game" dolazi u decembru ove godine

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen teaser megapopularne Netflixove serije: "Squid Game" dolazi u decembru ove godine

Južnokorejska serija "Squid game" osvojila je male ekrane, a njen povratak sa sezonom dva očekujemo u decembru ove godine. 

Objavljen je i novi teaser sa protagonistom serije, Gi-hunom (Lee Jung-jae), gdje osim poznatog 456, vidimo i nove igrače. 

Hwang Dong-hyuk, izvršni producent, u nedavnom pismu za Netflix, obratio se fanovima, zahvalio se za podršku koju je "Squid game" dobio i započeo igre druge i treće sezone, koje će zasigurno opravdati uspjeh prve.

"Seong Gi-hun (456) koji se zakleo na osvetu na kraju sezone 1, vraća se i ulazi ponovno u igru. Da li će uspjeti u osvetničkoj namjeri? Vođa igara nije jednostavan protivnik ni ovoga puta. Sukob njihova dva svijeta se nastavlja do finala serije, zaključnim sa sezonom 3, koju očekujemo sljedeće godine (2025)"

Pogledajte kako je hrvatski komentator prenosio meč između Hrvatske i Srbije u Parizu

Serija je imala preko milijardu pregleda za samo četiri sedmice, te postala jedna od najgledanijih Netflixovih serija ikada. Nominovana je preko četrnaest puta, a dobila je šest nagrada, uključujući i četiri Emmy-ja. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak