Novi bend Opatica i komesar snimili i prvi video spot

0
Radiosarajevo.ba
Novi bend Opatica i komesar snimili i prvi video spot

Nekoć duo, a sada trio, Opatica i komesar iz Sarajeva ponovio se sa novom pjesmom i spotom naziva Sama.

"Najpredaniji fanovi se sjećaju da sam bend osnovala u vrijeme lockdown-a s onim ko mi je bio pri ruci (to je bio njen suprug, Mirza Tahirović - op.a), a kasnije je bilo promjena u sastavu, što je izuzetno godilo mom braku, a i pjesmama. Sada sa mnom sviraju bubnjar Berin Tuzlić i gitarista Mladen Tvrtković, koji se po potrebi klonira da svira ostale instrumente" - rekla nam je Lejla.

Nova pjesma benda Opatica i komesar (OiKo) je zapravo studijska verzija demo pjesme Sama, koju smo imali prilike slušati kao jedan od njihovih prvih radova. Pjesma je sada profesionalno snimljena, a ima i pripadajući video spot.

U napuštenoj kući u Zenici pronađeno tijelo muškarca. Poznat njegov identitet

Miks je radio Haris Saračević, na klavijaturama gostovao Svetozar Čanić, a stajling za spot djelo je Gordane Gaše Miladinović.

Spot je u potpunosti djelo Alena Hadžića Morrisa (režija, kamera, montaža i postprodukcija), a pjesma je snimljena u Studio space Echo Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak