Saradnja dvojice Bosanaca u novom spotu Nermina Puškara

0
Radiosarajevo.ba
Saradnja dvojice Bosanaca u novom spotu Nermina Puškara
Foto: Promo / Nermin Puškar

Nakon uspješnog singla "Savršeno", gostovanja na koncertima Parnog Valjka u Areni Pula, Areni Zagreb, te nizom uspješnih regionalnih koncerata sa Zagrebačkom filharmonijom, Nermin Puškar svojoj publici poklanja novu pjesmu.

"Ti si na redu" novi je singl koji kroz osvježeni retro zvuk jasno naglašava senzibilitet i put kojim je autor odlučio krenuti.  

Dado Marinković na bubnju i Jani Hace na basu, su uz producenta Mahira Sarihodžića i dalje glavni izbor i okosnica Nerminove studijske ekipe, a autor video spota je poznati BiH/SLO višestruko nagrađivani režiser Slobodan Maksimović čiji film “Kapa” trenutno obara rekorde gledanosti u kinima širom regiona.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Slobodan uz ulogu scenariste i režisera ovog puta preuzima i ulogu direktora fotografije, što uz činjenicu da su svi kadrovi snimljeni sa mobitelom iz ruke autora ovaj video čini zaista jedinstvenim. 

U spotu se uz Nermina pojavljuje i plesačica Sandra Anais koja je svojim upečatljivim i emocionalno nabijenim modernim pristupom snažno obilježila dojam cijelog spota, koji je snimljen u prelijepom Piranu i na obalama Ankarana.

Singl "Ti si na redu" nepretenciozno najavljuje i novi album sa porukom, da pozitivna perspektiva može biti inicijativa svakog pojedinca i da samo kroz ljubav i toleranciju možemo promijeniti svijet na bolje. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije