Nicole Kidman u novoj dramatičnoj seriji prepunoj strasti i intriga

0
Radiosarajevo.ba
Nicole Kidman u novoj dramatičnoj seriji prepunoj strasti i intriga

Netflix je objavio trailer nove mini-serije The Perfect Couple, zasnovane na bestseleru Elin Hilderbrand, koja obećava da će biti jedno od najuzbudljivijih serijskih iskustava ove jeseni.

U šest epizoda, radnja prati priču o naizgled savršenom vjenčanju koje se pretvara u noćnu moru. Glavna junakinja se sprema da se uda za čovjeka iz jedne od najbogatijih porodica u Nantucketu. Njena nezadovoljna buduća svekrva, ujedno i poznati romanopisac, nije štedjela novac za planiranje onoga što obećava da će biti najprestižnije vjenčanje sezone, sve dok se mrtvo tijelo ne pojavi na plaži.

Počinje dramatična istraga, a gledaoci bivaju uvučeni u vrtlog sumnji i optužbi. Svi gosti su potencijalni osumnjičeni.

Ko je J. D. Vance? Od najvećeg Trumpovog kritičara do potpredsjedničkog kandidata

Nicole Kidman igra ulogu svekrve koja možda zna više nego što priznaje, jer počinju da izlaze na vidjelo jezive tajne, a istraga naizgled kao da je prepisana sa stranica njenih romana.

Liev Schreiber u glavnoj muškoj ulozi unosi dozu hladnokrvnosti u haotičnu situaciju, tvrdeći da je sve "dramatično za slučajno davljenje".

Režiju potpisuje dobitnica Oscara Susanne Bier.

Za ljubitelje misterija i drame, The Perfect Couple donosi savršenu kombinaciju napetosti, glamura i intrige. Premijera je zakazana za 5. septembar na Netflixu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak