Marko Louis objavio spot za pjesmu "Ja sam želeo" koja će biti hit novog albuma "Beskraj II"

0
Radiosarajevo.ba

Regionalno poznati talentovani muzičar Marko Louis objavio je novi spot za pjesmu Ja sam želeo koja je novi singl sa šestog studijskog albuma Beskraj II objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration.

Muziku i aranžman potpisuje Marko Louis, tekst Slavko Milovanović a reditelj spota je Rene Miškolci.

"Pjesma Ja sam želeo je bila posljednja u izboru za album Beskraj II jer je bila planirana za drugog izvođača, ali sam se toliko zaljubio u nju da je ipak pripala meni. Sa Slavkom Milovanovićem sam sarađivao na pjesmama Ćutaću, Ružice koje su postale veliki hitovi, tako da se nadam da će i Ja sam želeo da nastavi tim putem. Vjerujem da ću još puno sarađivati sa Slavkom", rekao je Marko Louis.

Moguće ukidanje VAR tehnologije: Poznato kada će se odlučivati

Louis kaže kako je posebno ponosan na spot ove pjesme i saradnju sa poznatim rediteljem muzičkih videa: 

"Reditelja Renea sam upoznao na snimanju dokumentarnog filma Gru tu je i on je radio spot za pesmu Dude za Nečistu krv. Čekao sam trenutak da ga ponovo pozovem da radimo na nekom novom spotu i evo prilike, jer Rene Miškolci je divan čovek, pozitivan i veoma kreativan."

Helem Nejse i Marko Louis: "Ti si moj narod, religija, nacija..."

Marko Louis je poznat po tome što je koncertno aktivan tokom cijele godine, ali i vrijedan i kreativan u studiju gdje konstantno radi na novim pjesmama. Često su u pitanju saradnje sa kolegama iz Srbije i cijele regije – za šta kaže da ga ispunjava i čini sretnim.

Uskoro se očekuju nove informacije iz Markove muzičke radionice, a već je najavio koncerte u Domu Omladine Beograda 21. decembra, zatim nastupe u Podgorici, Čačku, Kragujevcu i Pančevu.

Nema sumnje da će u skorijem periodu biti objavljeni i datumi koncerata u gradovima Bosne i Hercegovine, na kojima će skupa s publikom izvesti pjesme sa novog studijskog albuma Beskraj II.

Poslušajte novu pjesmu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak