Rado viđen gost: Marko Louis uličnom svirkom najavio koncert u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Rado viđen gost: Marko Louis uličnom svirkom najavio koncert u Sarajevu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Marko Louis

Srbijanski pjevač Marko Stojanović Louis, poznatiji samo kao Marko Louis, sin legendarnog muzičara Louisa koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći, održat će 15. decembra koncert u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru.

Marko se istakao na domaćoj muzičkoj sceni kvalitetom i drugačijim zvukom koji je publika vrlo brzo prigrlila.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Dokaz da je u tome uspio je njegov prvi samostalni album "Shine on me", u kojem je spojio zvuke soula, r’n’b, popa, kao i elemente balkanske i orijentalne kulture. Krajem 2020., bio je vrijedan i iz njegovog studija svjetlo dana ugledao je album "Sloboda" u kojem se nalaze zanimljive pjesme, sintetizirane modernim i orijentalnim zvukovima.

Marko Louis danas je oduševio Sarajlije na uličnoj svirci ispred gradske tržnice, a kojom je ujedno i najavio svoj koncert u Sarajevu. Marko Louis je rado viđen gost u Sarajevu, pa ne čudi što se oko muzičara na Ferhadiji zaustavio veliki broj oduševljenih slušalaca.

Marko Louis - poklonio građanina Sarajeva živu svirku u centru grada 🥁🎻🇧🇦❤️💫 Koncert Marka Louisa je 15. decembra u BKC-u #markolouis #koncert #sarajevo

Posted by Radio Sarajevo on Monday, December 5, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije