Ljubitelji horora 'ne mogu doći do daha' nakon filma "Huesera: The Bone Woman"

0
Radiosarajevo.ba
Ljubitelji horora 'ne mogu doći do daha' nakon filma "Huesera: The Bone Woman"

Obožavatelji horora jedva su na ostali svojim mjestima od straha zbog 'proganjajućeg' horor filma Huesera: The Bone Woman.

Veliki broj gledaoca rekli su da su bili prestrašeni dok su gledali meksički film koji prati trudnu ženu koja se nalazi u opasnosti od okultnih sila.

Film priča priču o Valeriji (Natalia Solián) koja je dugo sanjala da postane majka.

Incident u Americi: U ogromnom požaru izgorjelo 1.500 automobila

Međutim, njen san se brzo pretvara u noćnu moru nakon što je prokleo natprirodni entitet.

Gledaoci su se ujedinili u pohvalama za jeziv film, a jedna kritičarka je tvrdila: "Huesera: The Bone Woman (2023) Film koji apsolutno volim zbog poruke i kako je donosi, ali ne mogu ovo više da gledam, ponekad sam se osjećala kao da ne mogu da dišem... Osjećala sam se kao da mi je kosa osijedjela samo od gledanja ovoga."

Drugi gledatelj je rekao: "Morate pogledati ako volite psihološke trilere i horore. Nevjerovatno kako miješaju meksičku kulturu i mitove u priču koja vas drži na ivici stolice."

Još jedna od revenzija je bila: "Slučajno sam pogledao ovaj film i moram reći da je bio neizostavan! Prijelomi kostiju sada imaju novo značenje."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak