Lake Fest: Online prodaja dnevnih ulaznica za 14. august

Radiosarajevo.ba
Lake Fest: Online prodaja dnevnih ulaznica za 14. august
Zbog velikog interesa za ovogodišnji festival, organizatori su odlučili da posjetiocima iz regiona pruže priliku da na vrijeme osiguraju kartu za Lake Fest 2016.

U  prodaju je, već, puštena i dnevna ulaznica za 14. august.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio.hr, u Srbiji na svim Eventim prodajnim mjestima, a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu osigurati putem sistema Kupikartu.ba.

Ovogodišnji učesnici festivala su Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga I instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF , Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz I M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Mare, Stray Dogg, Sara Renar, DST, Voodoo, Zoon Politikon I Dejan Petrović i Big Band, Light Under The Black Mountain, Kiril Džajkovski, Aurora, Off duty i Justin’s Johnson.

Podsjećamo, kao i prethodnih godina i ove godine bit će organiziran prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web stranici www.lakefest.me, kao i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak