Koke u Skenderiji proslavio 35 godina karijere, zaradu od koncerta daje žrtvama poplava

0
Radiosarajevo.ba

Popularni pjevač Semir Cerić Koke večeras, 26. oktobra u dvorani "Mirza Delibašić" održava veliki solistički koncert povodom 35. godišnjice svoje karijere.

Mnogobrojna publika uživala je u hitovima Moja dobra vilo, Glumica, Treba vremena, a na sceni mu se pridružilo i nekoliko gostiju, među kojima je i Snežana Đurišić.

Koke je ranije najavio da će prihod od koncerta donirati za unesrećene u poplavama koje su početkom oktobra pogodile našu zemlju.

Njemački mediji otkrili: Evo koliko novca Demirović troši na ishranu

"S obzirom da meni prodaja karata ide jako dobro, odlučio sam da ipak održim koncert, ali sve što bude zarade šaljem tamo", rekao je Koke za Radiosarajevo.ba.

"Volio bih da služim drugima kao primjer. Ne da bih zgrabio sad neke poene. Meni to nikako ne treba. Jednostavno da se ljudi malo razbude, ko može da uradi šta treba.

Semir Cerić Koke će svu zaradu od koncerta u Skenderiji donirati žrtvama poplava: Uputio je i apel

Uputio je i apel svim kolegama da slijede njegov primjer.

Kad si nesretan uvijek ti nešto fali. Ako možeš nekom pomoći - pomozi, ako ne, šuti i prođi", dodao je Koke za Radiosarajevo.ba. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak