Semir Cerić Koke predstavio novu pjesmu "Kapetan", hit "Kafanica" dobila nasljednika

2
Radiosarajevo.ba
Semir Cerić Koke predstavio novu pjesmu "Kapetan", hit "Kafanica" dobila nasljednika
Foto: Prtscr / Youtube / Semir Cerić Koke u novom spotu

Semir Cerić Koke objavio je spot za novu pjesmu Kapetan, koja je osvojila simpatije publike već na prvo slušanje.

"Vino, žene i kafane, to moje slatke rane, takav sam ti, moj jarane, jer je život kao sat, nikad ne znaš kad će stat'", dio je nove pjesme Kapetan koja će sigurno vrlo brzo da se pjeva po restoranima i klubovima i na slavljima širom Balkana.

Koke je napisao tekst i muziku za pjesmu, dok je aranžman djelo priznatog harmonikaša, autora i profesora harmonike Baneta Vasića, koji je posljednjih decenija u karijeri radio aranžmane za desetine hitova narodne muzike, među kojima je i Žal, kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Bošnjačka stranka ulazi u savez s negatorom genocida u Srebrenici, Putinovim i Dodikovim "herojem"

Bošnjačka stranka ulazi u savez s negatorom genocida u Srebrenici, Putinovim i Dodikovim "herojem"

"Kapetan bi trebao biti nasljednik Kafanice. Konačan sud će ipak dati publika. Spot smo snimali u BiH i Hrvatskoj. Jedan dio je urađen na Bolu", kaže Semir Cerić Koke koji će u četvrtak održati veliki koncert na Visočkom ljetu, na kojem nastupaju i Bajaga i instruktori, S.A.R.S., Adi Šoše, Ilma Karahmet...

Publika, ali i kolege muzičari i pjevači imaju samo riječi hvale za pjesmu Kapetan i dijele komplimente na društvenim mrežama za Koketa.

"Još jednom si pokazao da si među najboljim na Balkanu", "Uz Koketove pjesme redovno slavimo sve rođendane, a sigurno da će i Kapetan biti neizostavan na repertoaru", "Nakon ovakvog hita vrijeme je da napraviš turneju po BiH koju ćeš početi iz Skenderije", samo su neki od komentara na Kapetana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije