Insane Insan objavili video za novi singl Married Man

Radiosarajevo.ba
Insane Insan objavili video za novi singl Married Man

Insane Insan, nakon ekskluzivnog besplatnog downloada remixa pjesme "Married Man" na našem portalu (može se skinuti još danas i sutra),  objavili su i novi video za originalnu verziju ove pjesme sa svog debi albuma Insanax. Za samo 5 sati i za samo 80 KM snimili su spot koji obavezno pogledajte u nastavku!

O spotu Insane Insan kažu: Pjesma se odnosi na sve heteroseksualne oženjene muškarce i udate žene, koji žude za one-night standovima, kratkim aferama i sličnim vanbračnim avanturama, a pored toga se usudjuju da upere prst u one koji donose iskrene odluke, pa bilo da se to odnosi na seksualnu orijentaciju, spol itd. Umjesto da izigravamo čuvare staromodnih konvencionalnih vrijednosti, dok ih istovremeno i sami kršimo i narušavamo, dozvolimo onima koji su odlučili da skinu svoje maske u pogledu izbora koji su donijeli i održe svoju Povorku dostojantveno boreći se za svoja prava i liberalni lifestyle bez straha i diskriminacije.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak