Domaći lanac trgovina Amko komer nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

Promotivni tekst
Svečanim presijecanjem vrpce načelnik općine Jablanica Salem Dedić jučer je u društvu vlasnika komapnije Amko komerc Muamera Alete otvorio novi prodajni objekat Amko komerca.

Novi prodajni objekt Amko komerca smještena je u prizemlju Sportske dvorane Jablanica izgrađene prema savremenim zahtjevima arhitekture i urbanizma.

Nova trgovina Amko komerca proteže se na 180 metara kvadratnih savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora u kojem se kupcima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. 

Tim povodom, Minela Džuho, direktorica Marketinga kompanije Amko komerc,  istaknula je da Amko komerc nastavlja sa strategijom lokalnog širenja i zapošljavanja novih kadrova.

"Posebno smo zahvalni Općini Jablanica i svim službama koje su pomogle realizaciji kompletnog projekta.  Imali smo punu podršku lokalne vlasti u implementaciji investitorskih aktivnosti, vlast je prepoznala značaj ovog projekta za općinu Jablanica ali i širu okolinu", kazala je Džuho.

Sve kupce  u narednom periodu očekuju mnoge pogodnosti kupovine, akcijske cijene, popusti i sniženja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak