Nezaboravno druženje za mališane uz omiljene maskote i karaoke

Radiosarajevo.ba
Nezaboravno druženje za mališane uz omiljene maskote i karaoke
U Amko marketu u Podlugovima, ulica Moševićka 159 ove subote od 12 sati sve mališane očekuje nezaboravno druženje sa omiljenim maskotama, karaoke show, likovna radionica i još mnoštvo iznenađenja.

Tim povodom, Minela Džuho menadžerica odjela za odnose s javnošću istakla je da su u proteklom period kupci imali priliku kupovati u ovom marketu po posebnim akcijskim cijenama. Svakako, kao kompanija koja posluje dvije decenije na području BiH vodimo računa da kupci uvijek budu zadovoljni izborom proizvoda i usluga koje nudimo.

“Za dobro raspoloženje i takmičarsku atmosferu pobrinut će se naš kreativni tim, a mališane će posebno razveseliti maskote: Haribo medo, Flipko, Monte, Tiru Liru i Milky Max sa kojima će se moći družiti i fotografisati. Za mališane smo pripremili i kreativni kutak za crtanje i bojenje, plesnu  radionicu i karaok show”, kazala je Džuho.

Našim kupcima osigurali smo niz zanimljivih sadržaja, popuste kojima neće moći odoljeti, a za mališane odličnu zabavu i poklone iznenađenja. Program ispred Amko marketa Podlugovi će trajati od 12 do 14 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije