Amko komerc otvorio novi market u Sokolović Koloniji

Radiosarajevo.ba
Amko komerc otvorio novi market u Sokolović Koloniji
Domaći lanac trgovina Amko komerc, nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže.

U naselju Sokolović Kolonija, na adresi Umihana Čuvidina bb, danas je u 10 sati svoja vrata otvorio domaći trgovački lanac Amko komerc.

Tim povodom, sve kupce danas ali u narednom periodu očekuju mnoge pogodnosti kupovine, akcijske cijene, popusti i sniženja.

Na dan otvaranja svi kupci su dobili prigodne poklone, a najmlađi posjetioce obradovalo je druženjem s omiljenim maskotama.

"Trenutno brojimo 83 maloprodajna objekta, a sve to dugujemo našim kupcima, koji prepoznaju prave vrijednosti domaćeg trgovačkog lanca. Trudimo se da povjerenje naših kpaca opravdamo dobrom uslugom, kvalitetom i raznolikom ponudom po pristupačnim cijenama“, istaknula je Minela Džuho direktorica marketinga kompanije Amko komerc.

"Otvaranjem novih poslovnica nastavljamo s realizacijom strategije širenja maloprodajne mreže, samo u proteklih sedam dana zaposlili smo 20 novih uposlenika. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo i u narednom periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika“, kazala je Džuho.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije