Zuckerberg: Musk je neozbiljan, neka mi se javi oko borbe kad se uozbilji

2
Radiosarajevo.ba
Zuckerberg: Musk je neozbiljan, neka mi se javi oko borbe kad se uozbilji
Foto: Printscreen / Hoće li se održati borba

Šef Mete Mark Zuckerberg objavio je da nema ništa od borbe u kavezu s poslovnim suparnikom i milijarderom Elonom Muskom koja se navodno trebala održati u Italiji.

Zuckerberg tvrdi da je Musk neozbiljan.

Zuckerberg i Musk pristali su na "okršaj" u julu kada je Musk tvitao da je spreman za borbu u kavezu. Vlasnik Facebooka i Instagrama je nakon toga objavio screenshot Muskove objave uz odgovor: "Pošalji mi lokaciju." No Zuckerberg je jučer na svojoj novoj društvenoj platformi Threads objavio da "Elon nije ozbiljan".

Pripremite se na vrijeme: Objavljen spisak - ove sarajevske ulice danas bi mogle biti bez vode

Pripremite se na vrijeme: Objavljen spisak - ove sarajevske ulice danas bi mogle biti bez vode

"Vrijeme je da krenemo dalje. Ponudio sam mu dogovor. Šef UFC-a Dana White je ponudio da naša borba bude legitimno takmičenje u dobrotvorne svrhe.

Hoće li se održati borba
Foto: Printscreen: Hoće li se održati borba

Borba je planirana za 28. august, a Elon ne želi potvrditi datum, govori da mora na operaciju, a sada traži da umjesto borbe odradi trening u mom dvorištu. Ako Elon ikada bude ozbiljan oko prave borbe, zna kako doći do mene.  Želim se fokusirati na borbu s ljudima koji sport shvataju ozbiljno", objavio je Zuckerberg.

Prošle sedmice je Musk na Twitteru objavio da je razgovarao s premijerkom Italije Giorgiom Meloni i talijanskim ministrom kulture Gennarom Sangiulianom o lokaciji humanitarne borbe sa Zuckerbergom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije