'Znate li šta smo pronašli u kamionima i srušenim ruskim avionima?'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stoka slavenska

Jezik otkriva mnoge tajne. Kao sto je latinska rijec za roba Servus korijen imena Srpskog naroda, tako je i njemacka Sklave korijen imena Slavena. Nek zahvale Osmanlijama pa su prodrli na sjeveroistok i taj safari prekinuli a i crncima sto su posluzili kao alternativa.

Gost Radio Sarajeva

Dobro toe je uvijek bilo tako. To je otprilike po onoj legendi da Ameri nose astronautsko penkalo u svemir, a Rusi olovku.

Po

Jesu jadni da nas oce napast da ih se narokamo to se zove zapadno litanje

ima smisla

Nekako insanu bude lakše kad ga raznese glupa raketa koju je poslao iscrpljeni vojnik koji ne voli gazdu, nego pravo pametna i skupa raketa nafuranog malog koji je vodi đojstikom. Žitelji Mariupolja jasno osjete tu razliku. Sve je dobro dok ima živih civila, poslije će se morat vojska tuć s Rusima, pa šta će onda

GPS

Drže se starog dobrog pravila. Kartu gledaj a seljaka pitaj.

Dodo

Jezik otkriva mnoge tajne. Kao sto je latinska rijec za roba Servus korijen imena Srpskog naroda, tako je i njemacka Sklave korijen imena Slavena. Nek zahvale Osmanlijama pa su prodrli na sjeveroistok i taj safari prekinuli a i crncima sto su posluzili kao alternativa. ka Stoka slavenska Pa zašto ste sjedili na vlastitome dreku na zemljanome podu kada su austrijanci došli?

Lana

Omg,, kada citate vijesti prozapadne politike ispade da Rusi zive u kamenom dobu nemaju jesti i imaju oruzje iz prošlog stoljeća... Jbt koja propaganda i rusofobija, gdje nestaje objektivno novinarstvo

Crni RS

Jaaa, kad ovo procita pomiali da je Ukrainska vojska povratila sve teritorije, inace koje i dalje gube, i da je vec pred vratima Moskve...Englez jde zivota ti ne seri. Udarilo vas je 19 NATO drzava sa tom vasom najsavremenijom tehnikom na malu Srbiju i sta ste uradli za 78 dana...nista pizda vam materina!!!

Avenger

Ruskoj Z zloj armadi dolazi kraj, banda rušilačka i fašistička. Cijeli svijet im želi bolan kraj i raspad, samo ih neke budale podržavaju!!

Dragan

Z a Cara

/ Najnovije