Žestoka antivakserica preminula od Covida: Bila je majka četvero djece

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Može li jedan tekst o preminulim poslije vakcinisanja?! Eto onako bar radi reda! Glupo je da pišete o jednima a o drugima ništa a oni su redovno bar dvadeset posto od ukupno umrlih od korone a od srčanog i moždanog udara ljudi lijepe kao rasada na mrazu.

robot

antivakser?! iz nekog razloga tragična vijest u meni nije izazvala nikakvu emociju...

Mex

Antivakseri ne postoje!! Samo sloboda izbora. Svi cemo umrijet ne postoji eliksir za vječan život.

Roki

I baba Joka iz Skugrica je govorila kako nece vakcinu..tragicno preminula u 97oj..eto joj sad..

Guest

Hahahahahahaha

Eeeee

A rek`o je njoj Zong fino.... eh eevo vidi narode šta će vam svima bit` ako ne slušate mikrobiologa i epidemiologa Zonga!

STIG`O ĆUMUR! (Johnson&Johnson)!!!!! - IP Zong - mag Informatike I vakcina!

A dok naš veliki epidemiolog i mikrobiolog Zong ne odobri ovu vakcinu, treba se uhvatiti posla i sve ljude na ulici koje nemaju masku ubijati. Takođe organizovati patrole i zaustavljati svakog stanovnika i kontrolisati potvrde o vakcinisanju. Ko nema - po kratkom postupku! Jelde Zonže Tito naš za pandemije? Jesam im rekao dobro? Naravno, svima osim Zonga i njegovog Glavnog Štaba odmah danas ukinuti Interenet!

lol

hahahahahaha

Hm

Pa onaj ko ne želi vakcinu, , a umre od korone, nije za žaljenje! I ne treba imati ni besplatno liječenje!

/ Najnovije