Žestok udarac za Ruse: Ubijen važan čovjek separatista iz Donbasa

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vojko

Ko je god nemiran mlad na kraju se ipak smiri na ovaj ili onaj način.

vojko ne seri

zasto je onseparatisti a ovi drugi nisu nacisti jeli zar nisu englezi navijacinacista nemoze niko biti gori od nacista nepostoji

vojko ne seri

zasto je onseparatisti a ovi drugi nisu nacisti jeli zar nisu englezi navijacinacista nemoze niko biti gori od nacista nepostoji

jako je zanimljivo kao Okrajinci

UOPĆE NE GINU!! to je rijedak svjetski i povijesni fenomen povezan sa propagandnim lažima pisanim u zapadnjačkim službama. borba zapadne gamadi do zadnjeg,,,,, ukrajinca.

slava junaku!

slava junaku!

Foliranti

Ovo je nešto kao Arkan sitna mafija i kriminalci koji kad im daš oružje iživljavaju se nad nedužnim ljudima. Zelenski je za njih izmislio pojam normalnog čovjeka.

jedini nacin

zmiji samo kad glavu otkines ona se smiri i gotova je..

samo skidati separatiste!

optuziti ih za veleizdaju drzave i trpati u zatvore! imamo li mi jedinicu koja stiti ustavnost i teritorijalni integritet DRZAVE?? i krenuti u lov! redom!

/ Najnovije