Zelenski: Sjećate li se kako se Rusija hvalila da će osvojiti Kijev u 48 sati?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slava Ukrajini

Rusija je bivša država. Pobjedili su ih Ameri bez ispaljenog metka. Glupi Putin je nasjeo ko Dodig na državnu imovinu. Sad će Vojvodina reći da zemlja u Vojvodini nije Srbija !

.

Jes jes. Da su htjeli mogli su. Ali pni su baš htjeli da im poginu hiljade vojnika, da im Ukrajinci ubiju 6 generala u mjesec dana, da izgube trećinu opreme i da se vrate odakle su i pošli i da se upravo sad bore za dio Ukrajine koji su VEĆ DAVNO OSVOJILI I DRŽE. Pritom su toliko dobri da su počinili masakre civila zbog kojih su se u mjesec dana ispisali iz civiliziranog svijeta. Aha. Jes.

@Ljiljan

***Svi ste vi isti genocidaši i zločinci u Srbiji i Rusiji ! ka Re Miki<< A ti si čovjek mira i pun ljubavi

Miki juventus

Ti si klasicna budala zapada sopstveni narod unistavas.Ti nisi svjestan da rusija hoce Kijev bi pao za 3 dana budaletino ali morali bi bombardovanjem ubiti bruku civila to Amerika radi koa Bagdad 40 dana bombardovanja pobili djece i zena more.Rusi to nerade tako a pola Ukrajine mozes joj samo mahati uzeto pasa ali nisi svjestan jos

/ Najnovije