Zelenski se obratio slovenskom parlamentu: Spremni smo se boriti i po cijenu svojih života

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Spreman si se ti ''boriti'' i po cijenu zivota tvojih zemljaka.

..............

I jos po cijenu bogacenja, cak i svercom doniranog oruzja, na svasta si ti spreman....

..........

Gost

Europa (i Amerika) je spremna boriti se protiv Rusa do zadnjeg ukrajinskog vojnika. Gurnuli su ih u rat protiv moćne Rusije pa im sada šalju oružje da ih što više izgine.

Mythbuster

Tvoju megalomansku propagandu bi pohvalio i Kim Jong Un. MI6 i SAS na diazepamu, jer ti ukinuše Firera Borisa. Bravo klovne, uspio si biti veći lažov od egomanijaka Putina. Jači si i od FOXa i od CNN, i od Sputnika. Marioneta zapadnih militarista protiv novog lažnog cara Rusije. Iz udobnig salona , dok tebi gine 200-300 mladih vojnika dnevno , a 5 miliona Ukrajinaca si poslao na besplatan boravak u Evropu, od koje cigančiš milijarde eura. Sakrio si 8 godina terora Azova i Desnog sektora, abolirao naciste i uveo ksenofobne etničke zakone. I susreo se sa autentičnim luđakom Putinom, koji mašta o Novoj Rusiji. Krepajte obadvojica, i od***ite od BiH po mogućnosti. A rat će trajati još najmanje 3-4 godine, planirani užas za novi poredak, prokletnici.

/ Najnovije