Zelenski održao snažan govor u Kongresu SAD: "Uprkos svemu, Ukrajina nije pala"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smrdoje

***

Miki

Da li se termin slobodni svijet odnosi samo na ameriku ili mozda i afganistan ima pravo da bude slobodan, sirija naprimjer u kojoj su i dalje usa snage koje nece da odu. Mijesanje u unutrasnje poslove drugih zemalja a zabrana mijesanja drugima u svoju je usa politika, krajnje licemjerje.

Miki

Jel palestina slobodan svijet ili oni mozda ne smiju imati slobodu jer su muslimani? Da li slobodan svijet uvodi sankcije izraelu podrzanom od strane usa (koja je "borac za slobodu") za svakodnevnu likvidaciju tih muslimana ili se sankcije ne uvode ako neka zemlja ubija muslimane?

Borac sa Žuča

Zastava glanc nova. Liniju borbenih dejstava očito nije nikad ni vidjela, pogotovu blatnjavi Bahmut. Oni koji su bili u rovovima na Žuču u ovo doba godine znaju o kakvom blatu govorim.

/

Slava Ukrajini Slava herojima Smrt fasizmu ruskom srbijanskom hrvatskom madjarskom ….

¨snazan govor¨

Koliko moze bencha a kolko squata?

Znaju l to pok. Aljo i nepok. Sefer?

Zastava glanc nova. Liniju borbenih dejstava očito nije nikad ni vidjela, pogotovu blatnjavi Bahmut. Oni koji su bili u rovovima na Žuču u ovo doba godine znaju o kakvom blatu govorim. ka Borac sa Žuča

Bosanac

***

A Maroku? Ipak su to braca...

***

Gh

Pa nista dobro ne moze izaci kad posjetis samog sotonu, mogu vam se samo tikve odbijati od glavu, sto ce reci da vam najvjerovatnije slijedi sarmat. Da vidimo kako ce vas onda vasi prijatelji ameri zastititi.

/ Najnovije