Zelenski objavio lošu vijesti: ‘Dobio sam poruku od Scholza'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pistolj sa 1 metkom ce ti biti najbolja kazna

A sto ti cifute stalno trazis nesto dzaba, odrijesi kesu pa kupi tauruse kao i svi drugi. Neka ti soros sa svojim brojnim cifutskim lobijem u svijetu da pare da kupis. Vidis mali cifute, vodjenje rata je skup sport i ako nemas dovoljno novca i sredstava da ga vodis, nisi se trebao ni upustati u isti. Mnogo si ti zelen, kao sto ti prezime kaze. Ovako cete rusi razbiti, pa ces dobro razmisliti o tome kad budes bjezao u ameriku, kao i ona julija timoscenko sa zvrkom na glavi, sto je svo vrijeme huskala protiv rusa za amer.pare, pa onda pobjegla sa familijom iz ukrajine. A danas je se niko vise i ne sjeca.

Pazzo da legare!!!!

.........

Borac sa kauča

A sto ti cifute stalno trazis nesto dzaba, odrijesi kesu pa kupi tauruse kao i svi drugi. Neka ti soros sa svojim brojnim cifutskim lobijem u svijetu da pare da kupis. Vidis mali cifute, vodjenje rata je skup sport i ako nemas dovoljno novca i sredstava da ga vodis, nisi se trebao ni upustati u isti. Mnogo si ti zelen, kao sto ti prezime kaze. Ovako cete rusi razbiti, pa ces dobro razmisliti o tome kad budes bjezao u ameriku, kao i ona julija timoscenko sa zvrkom na glavi, sto je svo vrijeme huskala protiv rusa za amer.pare, pa onda pobjegla sa familijom iz ukrajine. A danas je se niko vise i ne sjeca. ka Pistolj sa 1 metkom ce ti biti najbolja kazna Jel ti tako misliš i za Palestince?

D a li si ti sta oslobodio

ili samo dzaba trosite enrgiju zivote naoruzanje Kako bi bilo da prestanete ratovati

Samo neznalice prave tako glupo poredjenje

Jel ti tako misliš i za Palestince? ka Borac sa kauča Kakve veze palestina ima s tim? Jel neko godinama salje milijarde dolara u oruzju i municiji palestincima, kao sto citav zapad salje ukrajini? Osim toga, palestinci se ne bore od juce za svoju zemlju, nego posljednjih 80 godina protiv cionista koji su 30-tih godina, dakle mnogo prije holokausta, odlucili da formiraju svoju vojnu bazu na bliskom istoku zvanu izrael, da bi kontrolisali arapsku naftu i da bi bila stalni izvor nestabilnosti, kao sto izrael i jeste od kada je silom formiran. Jer da im je stalo da jevreji imaju svoju drzavu u kojoj ce biti bezbrizni, dali bi im dio teritorije sad-a da tamo formiraju svoju drzavu, gdje nema arapa koji im stalno prijete. Imaju toliko nenaseljene teritorije po uzoru na pustinju negev, od kalifornije, nevade, teksasa, arizone, novog meksika do jute, kako bi se jevreji tamo osjecali kao kod kuce. Niti bi morali stalno da daju milijarde dolara za tzv. odbranu izraela i da vojnici svakodnevno patroliraju ulicama i na svakom koraku imaju punktove za pretres. Ali ne moze, jer tamo nema arapske nafte koju treba kontrolisati i glumiti kako oni stalno brane tzv.ugrozene jevreje. Sada sa hazarom zelenskim pokusavaju napraviti novu vojnu bazu ili novu hazariju u ukrajini, koja bi bila stalni izvor nestabilnosti prema rusiji, kao sto je izrael decenijama prema arapima. Kao sto sa tajvanom i sada filipinima destabilizuju kinu godinama. Ako ti to nije jasno, onda ti nista nije jasno.

Jel uvreda gora od ubijanja nevin.civila i djece?

KOLIKO VRIJEDZAS COVJEKA ..SLAVA IZRAEL ka i ti bjezis u Ameriku A zasto bih ja bjezao u najvecu genocidnu tvorevinu nad indijancima i od koga? Od tebe? Hahaha. Jel bas vrijeDZam covjeka? Da nisi ti 1 od onih boraca za graDZansku bih po alijinoj islamskoj deklaraciji? Prepoznajete se po nepismenosti. Sta sam to slagao za zelu? Sto ne kazes gdje je sad ona ukrajinska pobjegulja koja je godinama huskala protiv rusa za amer.pare? Sto sad ne pati sa ukrajincima? I jos nesto, samo oni koji nemaju nikakvih moralnih i ljudskih vrijednosti i koji misle da zivoti njihovog naroda vrijede vise od zivota drugih naroda, mogu tretirati i dozivljavati verbalnu uvredu gore od proracunatog ubijanja nevinih civila i djece, zbog cega si odlucila da napises: slava izraelu. Jer nesto reci i uraditi su 2 potpuno razlicite stvari. Stid i sram da te bude. A i taj poklic je posebno kontadiktoran, jer se on odnosi na slavenske narode, koji su i dobili ime po slavlju, a poznato je da su svi cionisti i poznati jevreji, od frojda do marksa, mrzili slavene i smatrali ih bezvrijednom marvom, koja je dobra samo da njima robuje. To je upravo i ono sto zele rusima, da bi se dokopali njihovih resursa, jer ih rusi imaju najvise na svijetu, a cionisti ih ne mogu kontrolisati. Znali su dobro turgenjev i dostojevski ko su hazari, kad su pisali o njihovim rabotama po rusiji. Nista nije drugacije ni danas.

/ Najnovije