Zelenski nakon proboja u regiji Kursk: Rusija mora osjetiti posljedice rata

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak..

Da ti iskreno kazem mali zidovski sviracu k...em da se ja bojim da svi ne osjetimo posljedice rata jer bas cackas mecku,a znas da je onaj lud sa rukom na atomskom oruzju....ali eto igraj se malo jos rata dok Tramp je dodje na vlast i dok ti sve ne ukine a onda ces ostati (doduse ne ti ne Ukrajina i Ukrajinci) bez dijela teritorije,razvaljeni,sa grobovima i u beznadju MMF-a,korupcije,inflacije,bankrota i ko zna cega jos....samo si ti mali zidovcic koje je dovoljno glup da misli da svi stoje uz njega..moli Boga da se Tramp ne vrati...

Kiki

Da ti iskreno kazem mali zidovski sviracu k...em da se ja bojim da svi ne osjetimo posljedice rata jer bas cackas mecku,a znas da je onaj lud sa rukom na atomskom oruzju....ali eto igraj se malo jos rata dok Tramp je dodje na vlast i dok ti sve ne ukine a onda ces ostati (doduse ne ti ne Ukrajina i Ukrajinci) bez dijela teritorije,razvaljeni,sa grobovima i u beznadju MMF-a,korupcije,inflacije,bankrota i ko zna cega jos....samo si ti mali zidovcic koje je dovoljno glup da misli da svi stoje uz njega..moli Boga da se Tramp ne vrati... ka Nadimak.. I šta zbog tvoje ili bilo čije ****ce i jeftinog plina Ukrajina treba šta? Da pusti Putinu da ih s+ebe?

***

***

***

***

/ Najnovije