Zelenski kritikovao međunarodnu zajednicu, spomenuo i Balkan: 'Sve se promijenilo 2014. godine'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da

***

Brzo zaboravlja

***

Miki

Jel medjunarodna zajednica osigurala bezbjednost arapske republike sirije da je zastiti od izgradnje americke vojne baze? Ili se njihova pod navodnicima zastita, sprovodi iskljucivo iz koristi te se samo odnosi na zemlje treceg reda?

Ajd Zelenjo ne s e r i, i ti si u talu sa Putinom

i Amerikenjcima. Svi dobro zaradjujete na ovom, samo sirotinja na terenu pusi. Gledam ove ukrajinske bogatune po moru, nadhebavaju se sa onim debelim autima, ma nema A8 odmah da se ne zahebavamo cijeli dan :)), a vamo Zelembac napada na medjunarodnu zajednicu? Jedinu korist od toga vidim da se odrzava u ocima naivne svjetske, a posebno EU javnosti razlog postojanja sankcija prema Rusiji (pardon, sankcija prema samom sebi!).

Klaun

Mrs klaune,amerikanci ti dali ogromnu lovu i vilu u Los Angelesu da zaratis sa rusijom.Dobro da se tvoji ukrajinci bore,nego ti ti isti ameri i EU poslala preko 200 000 budala da ratuju,a tvoji se setaju po Europi sa bijesnim autima i bjesnim zenama.Da svijet ima pameti rekao bi tebi i americi zbogom i slao oruzje rusima kao i tebi da se koljete dok postojite jer jedni i drugi ste iz iste rupe ispali.

Batòn

Sve se promijenilo kad su tvoji nacisti za kukastim krstovuma po sebi zapalili civile u zgradi i ubijali kad podjy izaci. Tad su vas trebali razguliyi odmah ali nisu zbog drugih interesa. Svi su zdepi, ali da ste vi nacisti to se sakriti ne moze. ka Da Pobrkao si malo Visegrad 1992 i ukrainu

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije