Zelenski komentarisao stanje ofanzive u Kursku: 'Sve smo jači'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Unistili most? Srusili novinaru. Nema most cijev da puca da bude unisten

Lakrdijas kriminalac zrtvuje svoje vojnike

Da pokaze britima i amerikenjcima da ¨se isplati¨ nastavit slat mu oruzje i narocito lovu. A izgubio je ovom besmislenom inkurzijom nevjerojatno!! 3.500 boraca je pobijeno, ostvarili nista nisu, osim sto drze dvadesetak napustenih sela. Grad nijedan nisu uzeli, do centrale nisu dosli, a u Donbasu su zbog ovoga angazmana vojske na drugoj strani izgubili teritorija i teritorija. Visnja na kolac, Putinu je zbog ovoga porasla popularnost. Dakle komedijas nije smijesan, nego je glup.

Marko

Svaki dan u svakom pogledu sve vise napredujete prema nultom casu kraja svijeta. Zemlju vode klovnovi.

Tuzni tuner

Evo opet ovog tuznog tunera sto nema nista u zivotu osim da pise na portalu i pravi se pametan. Ima 40 godina, jos ga nigdje nije stavio jer se pravi pametan. A vjerovatno je i ruzan, cim stalno sjedi kuci sam i komentarise

Ima li kavee...?

ofenziva, ofanzova, kyieva, vazduhoplovnih, zračnih vs. vazdušnih... samo su dio očajne situacije u kojoj se nalazi (prepisivački) team mumina i muminki iz našeg tužnog, oronulog, radijona koji ne nekada (u komunizzmu) znao za svoje slavne dane... (kad se ovi pomenuti nisu još inkarnirali)

Sumnjivo lice

Evo opet ovog tuznog tunera sto nema nista u zivotu osim da pise na portalu i pravi se pametan. Ima 40 godina, jos ga nigdje nije stavio jer se pravi pametan. A vjerovatno je i ruzan, cim stalno sjedi kuci sam i komentarise ka Tuzni tuner Bolje čovjek da ima 40 nego 50 godina!

što me ovaj propali kvazikomičar

podsjeća na štakora?

Tko to tamo peva

Ovaj glumac žešći od onog našeg glumca...

/ Najnovije